rakan2 kesayanganku

Friday, 3 April 2015

1st Entry For 2015

Assalamualaikum semua.. lama tak masuk blog kesayangan ni....

Hehehe rindu pulak! 

Al-maklumlah tengah busy giler dengan praktikal sekarang tu yang takda masa nak update blog.

ni pun ada kesempatan sekejap nak melawat blog ni sebab sekarang tengah cuti sem
kalau tak..hurmmm bz jer memanjang :)

Korang ape khabar?

Hurmm.. rasa macam bertukar hobi lah pulak sekarang ni.. tak tau la napa sekarang suka btol nak buat origami hehehe. Macam2 origami yang Farrah belajar tau.. paling banyak BUNGA la. Siap beli lagi kertas origami banyak-banyak semata nk buat bunga. Mau tak lebam jari buat bunga banyak2 camtu hahaha. cER tengok gambar origami kat bawah ni cantik kan..pasni nak jugak try buat benda ni.. cam best jer hihihi



Sekarang pulak tengah skodeng2 pulak tutorial cara nak buat teddy bear sendiri hehehe. Tak paham la dengan kepala ni. Semua benda nak di cuba. Selagi tak tahu cara selagi tu la sanggup paksa diri belajar sampai tahu. Bila dah tau, tukar hobi lain pulak, Tak ke pelik namanya tuu.. ALAHAIII...

Korang takda hobi baru ke? Kalau ada share2 juga kat Farrah.. Boleh jugak kita bertukar-tukar ilmu kan. Tak salah kalau berkongsi ilmu. Berfaedah jugak daripada takda buat apa kat umah kan. Oklah.. Setakat ni je lah entry kali ni. Nanti kita share citer2 terbaru dengan korang lagi k. Assalam.

No comments:

Post a Comment