rakan2 kesayanganku

Monday, 18 February 2013

Background Comel Untuk Blog

Hai! Selamat malam sume..  Haaa...entry kali ni Farrah nak letak background yang lebih cantik dan lebih menarik dari entry sebelum ni....nak tengok? boleh...tapi sebelum tu, Farrah nak ingatkan korang...kalau korang nak ambil background2 ni, jangan lupa komen kat entry Farrah ye...































































pesan Cik Lovely : juz right click je kalau nak ambik.... :D

Sunday, 17 February 2013

Freebies: Icon kecil dan comel

Entry kali ni Farrah nak buat Freebies...korang mesti suke tengok icon yang comey2 dalam blog korang kan...arini Farrah letak icon yang comey2 khas untuk korang....korang pilih la mana satu yang korang nak...kalau korang berkenan...ambik lah...tapi jangan lupa komen kat bawah tau... tak payah credit untuk Farrah... juz komen aje...ok.... 





pesan Cik Lovely : kalau nak ambik tu..juz tekan Ctrl + C ye...