rakan2 kesayanganku

Tuesday, 12 February 2013

B.r.o.k.e.n H.e.a.r.t

Susah kan kita lupakan seseorang yang kita pernah sayang dan cinta...apatah lagi nak membenci. Tapi bila dikenang2 hati ni rasa sakit sangat. Sakit yang sampai sekarang tiada penyembuhnya. Mungkin inilah yang dinamakan Broken Heart kot. Selama ni sekadar cinta monyet + berok je. Tak adalah sampai nak serius sangat pun. Tapi kali ni, maybe bukan cinta monyet lagi da...da cinta betul dahh. Tu yang sakit sangat sampai ulu hati ni < chewwaahh...kalah orang yang kena gastrik> hehe sempat jugak aku melawak ek. Sekarang aku dah mula faham...macamane rasanye bila orang patah hati + putus cinta. Down memanjang je kja kan. Mod tu jangan kata lah, kalau kawan2 ada niat nak gurau2 tu..bek lupakan je lah... sah2 kena sembur terus nanti kot..< maklumlah angin monsun> hehe. Tapi satu je lah Farrah pesan kat awak2...kamu2 yang sedang Heart Broken tu...jangan terfikir pula nak buat benda bukan2. Life must go on dude! yeah! Ingat Allah...walaupun si dia dah tak bersama kita lagi...sekurang2nya kita masih ada Allah yang sentiasa di sisi kita dan family + sahabat handai yang sentiasa bagi sokongan kat kita. Jangan kerana putus cinta terus terfikir nak putus nyawa terus. Jangan3...tau... Jodoh tak ke mana..bak kata orang.....Tak lari gunung dikejar...kan...kan...kan...hewhew...Ok lah, Farrah nak masok tido dulu...ada masa nanti kita jumpe lagi ye...gudnite...sleep tight!!! muahhh2..



No comments:

Post a Comment