rakan2 kesayanganku

Monday, 11 February 2013

Isi Masa Lapang

Selamat petang sume...lama dah tak update blog ni...eh lama ke? eheee.. bagi Farrah kira lama lah tu...korang tengah buat ape tu? tak berkunjung ke rumah kawan2 korang yang sambut Chinese New Year ke? Farrah stay kat umah je macam biasa.... menghadap lappy kesayangan Farrah ni yang merangkap teman setia Farrah sepanjang masa...hehehe. Hmm...boring kan?? tak tau nak buat ape.... Actually, Farrah habiskan masa untuk mengedit...biasalah nak test bakat yang terpendam...nak tengok tak? kejap eh...




tadaaa....nilah hasil edit Farrah...tak cantik kan...baru je nak belajar....heee








































semua ni Farrah edit guna photoshop dan photoscape....selamat menjamu mata heee

No comments:

Post a Comment