rakan2 kesayanganku

Wednesday, 6 February 2013

Buku Farrah Dah Sampai

http://matcuoi.comAssalamualaikum.... Farrah in the house hehe... happy sangat2 arini tau..buku novel yang Farrah order tu dah sampai jugak akhirnya...haa? novel ape?http://matcuoi.com ala..novel Setia Hujung Nyawa tu la...yang drama dia tengah top sekarang ni.....semua orang minat tau drama tu...arini last episode daa...huhu sedihnye....http://matcuoi.comOk2...kita berbalik pasal novel tadi... aritu Farrah order  novel dari Facebook...ada lah dalam 2 hari macam tu Farrah tunggu...barulah abang poslaju datang jengok umah kite...hehe...punyalah susah ati takut buku tu tak sampai...http://matcuoi.commaklumlah...ni lah first time Farrah beli buku dari Facebook...sebelum ni Farrah beli dari syarikat buku tu sendiri...kira ok lah jugak..juz harga dia mahal sikit coz ada campur postage sekali...tapi takpe...asalkan Farrah dapat je buku tu...http://matcuoi.comsini payah sangat nak dapatkan buku tu..dah puas Farrah survey kat kedai2 buku...memang tak jumpa lansung...tu yang Farrah order secara online tu....Alhamdulillah, tempat Farrah order tu pun boleh di percayai jugak....hehe 


Ok, Farrah nak baca buku ni...nanti kita jumpa lagi ek....bubbyehttp://matcuoi.com




2 comments:

  1. Nak jugakkk. Farah, bole bg nama facebook yang jual novel ni takk?

    ReplyDelete
  2. Allsuhanamoments...awk klik je link ni...http://www.facebook.com/kedaibuku.shah?fref=ts n add la dia :)

    ReplyDelete