rakan2 kesayanganku

Monday, 4 February 2013

Kisah Si Kaki Novel

http://matcuoi.com Hye2...tgah buat ape tu eh? boring sangat2 ni... nk sambung nopen pun still tak ade idea lagi huhuhu...mode Farrah skg tengah di awang awangan...hikhikhik macam orang yang tengah dilamun cinta pulak dah. Actually, Farrah still berangan pasal watak ... Tengku Yusri Ashraf...dalam novel "Bila blogger jadi maid". Nampaknya novel tu dah mula masuk dalam carta hati Farrah ni...hee. Okay cerita pasal novel, arini Farrah nak tunjukkan novel2 yang Farrah suke tau.. nak tengok tak? jom2...http://matcuoi.com






Kahwin Ganti : Aifa Batrisya





Suami yang ku benci : Eman Sufi





panggil aku kiah : Liza Nur





Sepupuku Suamiku : Lynn Allyna





Suami aku Ustaz : Hannah Dhaniyah





Cinta 3 suku : Herna Diana





Love you Mr Arrogant : Aliesha Kirana





Cinta Kontrak : Nurul Ain Syuhada





projek memikat suami : Hanina Abdullah





Sebenarnya, saya isteri dia! : Zura Asyfar






Suamiku Encik perfect 10! : Syamnuriezmil




novel2 ni semua Farrah dah baca dan beli...jalan ceritanya semua best2... and untuk pengetahuan semua, Farrah memang kaki novel pun hehe....dari sekolah menengah dah minat baca novel...novel yang first sekali Farrah baca ialah Ombak Rindu....sampai berkali2 Farrah baca tau....memang minat giler dengan novel tu dulu....http://matcuoi.com



tapi masa tu Farrah tak lah sampai nak beli novel berbagai macam sekarang...then masa form 5 macam tu Farrah beli satu novel ni... novel tu best jugak tau jalan cerita dia... siap dreaming lagi watak hero dia ala2 Dennis Oh...alahai...ensem tu...hehe. Nama novel tu ialah Cinta Mekar Di Hati.http://matcuoi.com




yang ni pun sampai berpuluh kali Farrah baca coz minat sangat ngan novel ni....hehe....then setahun lepas tu Farrah beli  lagi satu novel ni....Cinta Datang Lagi.... jalan cerita dia...lawak + romantik...suke sangat2.... siezly, memang lawak sangat2 lah... Farrah siap tergolek2 ketawa time baca novel tu tau....http://matcuoi.com





Actually, Farrah selalu beli novel penulis yang Farrah minat tau... contohnya Fauziah Ashaari....Bikash Nur Idris sebab memang tau dah...karya2 dorang mesti best punyer....tapi sekarang sejak adanya penulisan2u  Farrah tengok makin banyak bakat2 baru yang lahir tau...kebanyakan novel2 dorang memang best giler....semuanya menawan hati... so Farrah tak susah hati dah nak pilih novel lagi...sebab novel2 dorang memang terbaik lah.... tu yang berlambak novel yang Farrah simpan kat rumah sekarang ni hehe..tunggu nak buat library je lagi haha...http://matcuoi.com


Oklah, setakat ni je corat coret Farrah arini...nanti2 Farrah update lagi eh...kepada sape2 nak Follow tu..silalah Follow...tambah kawan banyak2...nanti Farrah Follow korang balik...heee...Jumpa lagi ye bye...Assalamualaikum...http://matcuoi.com







2 comments:

  1. saya pun peminat novel jugak. skrg ni tgh nak habiskan novel kalau memang harus begitu. tapi yg bila blogger jadi maid mcm bet je.. :)

    ReplyDelete
  2. BEST X NOVEL TU? YG "BLA BLOGGER JD MAID " TU BEST SGT2..MMG TBAIK LA NOVEL TU...SKG NI TGH NK CRI NOVEL LGI NI...HEHE

    ReplyDelete