rakan2 kesayanganku

Monday, 18 February 2013

Background Comel Untuk Blog

Hai! Selamat malam sume..  Haaa...entry kali ni Farrah nak letak background yang lebih cantik dan lebih menarik dari entry sebelum ni....nak tengok? boleh...tapi sebelum tu, Farrah nak ingatkan korang...kalau korang nak ambil background2 ni, jangan lupa komen kat entry Farrah ye...































































pesan Cik Lovely : juz right click je kalau nak ambik.... :D

8 comments:

  1. Ahai comelnyaaaaaaaaaaaaaaaa. Saya ambil satu yea background. check it outttttttttttttt. Hehehhee dekat blog saya buat background
    Macehhhh


    Rindu ku umpama ombak yang tak berhenti, Kasihm bagai pantai yang setia menanti.
    http://allsuhanamoments.blogspot.com/2013/02/luahan-hati-part-1.html

    ReplyDelete
  2. nak satu boleh?? :)

    ReplyDelete
  3. that was so beautiful. i like it..

    ReplyDelete
  4. comel-2 lah ! thnks ~ kite curik satu yea ^^

    ReplyDelete