rakan2 kesayanganku

Monday, 15 April 2013

Fuhhh...lega..

Assalamualaikum semua...

Ada tengok tajuk kat atas tak? Ape mknanya tu? Ehehe actually, Farrah baru je selesai temuduga hari ni...fuhhh lega sangattt-sangattt... coz ape? Coz Farrah dah selesai temuduga dengan baik...cuma terpulang pada rezeki Farrah je lagi... kali ni Farrah dah buat sehabis baik... syukur Alhamdulillah...soalan tak lah sesusah yg disangka... penemuduga pun baik dan agak peramah... so tak susah untuk berkomunikasi dengan dorang... and masa temuduga tu Farrah dapat jugak kawan-kawan baru...bez jugak...hehehe

Pengalaman temuduga kali sama jugak macam temuduga yg lepas-lepas...cuma yg kali ni lebih happening lah kot...Farrah jumpa bermacam ragam dan kerenah masa temuduga kali ni...ada yg baru first time temuduga...nervous giler...ada yg sampai lupa nak bawak sijil asal masa temuduga... ada jugak yg jmpa kwn baru then trus jd geng...skjap je dah rapat...dh mcm bestfriend lah pulak...hehe...

Btw, untuk korang yg bkl mghadiri temuduga or yg sdg mghdiri tu...Farrah doakn gud luck untuk korang...jgn lupa buat persediaan tau... ok, next time kita jumpa lagi ek...tata...

Assalam...




No comments:

Post a Comment