rakan2 kesayanganku

Wednesday, 3 April 2013

Dapat interview lagi dan lagi...

Syukur ke hadrat Ilahi...nmpaknya semakin banyak surat tawaran temuduga yg datang kali ni... and sudah tentunya dari Spa... syukur alhamdulillah....hope kali ni Farrah berjaya...cuma Farrah sedikit binggung...yang mana satu yang perlu Farrah fokus ni...semuanya bidang yg Farrah suka and tunggu2 selama ni....

Semalam, Farrah dapat sms dari pihak Spa...ada temuduga separa perubatan 15 april ni...mula2 tu mmg tak perasan lansung coz sekarang pun tengah tunggu tarikh nk temuduga separa perubatan jugak...and setahu Farrah temuduga untuk JM adalah 4 April....so untuk kepastian Farrah bukak la laman web Spa...nak check...and finally Farrah terkejut....Farrah dapat 6 temuduga separa perubatan dalam tarikh yang sama....and yg lebih mengejutkan lagi semuanya jawatan gred u29 iaitu latihan bertaraf diploma.... Farrah tak tau nak cakap ape dah masa tu...mengigil pun ada...sejuk pun ada...berpeluh-peluh pun ada...memang tu yang Farrah tunggu2 selama ni...

Perasaan Farrah masa tu agak bercampur baur....tapi dalam hati memang rasa bersyukur sangat..tak sangka boleh dapat temuduga sekaligus macam tu...macam mimpi pulak...first time pulak tu....hehe... hope kali ni Farrah dapat buat yg terbaik...doakan untuk Farrah ye.....



#Ya Allah, aku bersyukur kepadaMu....sesungguhnya peluang ini takkan aku lepaskan



2 comments: