rakan2 kesayanganku

Thursday, 28 March 2013

Corat-coret Farrah

Assalamualaikum semua...salam jumaat...and selamat menyambut Good Friday untuk yang beragama kristian...area sarawak public holiday arini.. btw, korang semua apa khabar? tengah buat apa tu? hehe harap2 semua sihat-sihat belaka lah ye...sementara ada keluangan masa sikit ni...Farrah nak updatelah blog ni...boring giler time ni..tak tau nak buat ape lah..

Hmmm..kalau cuti sekolah macam ni diisi dengan aktiviti yang berfaedah kan best kan adik2...jangan lah dok asyik melepak depan tv je ataupun dok asyik habiskan masa dengan aktiviti yang tak mendatangkan untung aje...sekali sekala tu check2 jugak kerja sekolah yang cikgu bagi...jangan nanti besok dah nak sekolah malam ni dah berebut-rebut nak siapkan..dibuatnya tak sempat nak habiskan...macamane? tak pasal2 kena hukum dengan cikgu sebab tak siap kerja sekolah..haaa..kan naye tu..

Untuk yang tak sekolah or yang dah habis study tu..masa2 lapang macam ni korang buat ape ek? share2 lah kat Farrah sikit..hohoho. Btw, hujung minggu ni area Sri Aman, Sarawak ada buat program tau. Teringin pulak nak pergi tengok apa aktiviti yang dijalankan di sana besok. Kalau sempat, Farrah akan uploadkan serba sedikit gambar aktiviti esok. 

OKlah kawan-kawan,sahabat-sahabat,rakan-rakanku sekalian...setakat ni je coretan dalam entry ni kali ni...jemput-jemputlah baca entry-entry dalam blog Farrah ye...nanti ada  masa Farrah coret lagi ye..ASSALAMUALAIKUM...

No comments:

Post a Comment