rakan2 kesayanganku

Monday, 25 March 2013

Bz sesangat!!!

Assalamualaikum semua.. lama rasanya Farrah tak update blog Farrah ni...sekarang ni aktiviti Farrah semakin terhad...coz sekarang Farrah dah bekerja..actually, baru minggu lepas Farrah dapat kerja... kerja biasa2 aje tu...untuk mencari pengalaman lah katakan..daripada dok kat umah tak da buat ape2..baik kita kerja kan...sekurang-kurangnya bagi orang yang macam Farrah ni setakat lepasan spm je...pengalaman bekerja tu penting...nak sambung belajar tu lambat lagi kot... 

Ok,kira ni pengalaman pertama Farrah bekerja di sebuah syarikat insurans sebagai seorang kerani...so banyak nak kena belajar ni...bukan senang nak jadi seorang kerani...tapi Farrah tak kisah..coz ni salah satu kerjaya yang Farrah minat selain dari sebagai seorang akauntan... so Farrah enjoy dengan job ni...even kadang-kadang boring jugak dok sorang-sorang dalam ofis ni takde buat ape2...coz bos selalu aje outstation...

Hmm..dalam Farrah tengah dok sibuk dengan kerja ni... Farrah risau jugak dengan interview next week tu...dekat dah tarikh ni..tapi satu ape tak buat lagi...preparation Farrah 0% huhuhu tu yang runsing sangat sekarang ni...korang ade tips terbaik tak untuk temuduga kerja???? kalau ada boleh share2 sikit kat Farrah... mana tau kot2 interview kali ni melekat...AMIN3

Oklah.. Farrah nak out dah ni...next time kita jumpe lagi eh...tak boleh online lama-lama....hewhew..tata 
Assalamualaikum... ^_^

No comments:

Post a Comment