rakan2 kesayanganku

Wednesday, 13 March 2013

Koleksi Novel Fafa

Assalamualaikum semua....hari ni Farrah nak update blog kesayangan Farrah ni....coz lama terbiar macam tu aje...lagipun rindu sangat sangat nak berblogging ni hehe....btw, entry kali ni Farrah tunjuk kat korang koleksi koleksi novel Farrah...tak ade lah banyak sangat....sebab belum sampai tahap boleh buat library lagi... kalau dah sampai tahap tu Farrah tak boleh nak cakap ape..dah boleh dikatakan banyak dah tu kan hehe... Actually, untuk pengetahuan korang Farrah adalah salah seorang pengemar novel sejak sekolah menengah lagi...tapi mase sekolah dulu Farrah tak banyak kumpul novel...ala kadar je... tapi sejak akhir akhir ni Farrah mula berminat nak kumpul novel... tak tau lah macamana boleh datang minat nak kumpul novel...tapi ape yang Farrah nak bagi tau...Farrah bukan sekadar nak kumpul macam tu aje...of course lah untuk dibaca kan....sekarang ni pun tengah dalam proses nak tambah koleksi baru...cheewahhh berangan je kja aku nih...ehehe... haa...jom...kita tengok koleksi koleksi novel yang Farrah ada.....



 photo 083b8789-1c4f-47f6-bf12-e38eea291ff7_zps16aba80d.jpg



 photo af558c14-d28f-4893-afc1-52c75d75f8b1_zps889db64e.jpg



 photo 92b3b34b-f354-4b00-9a31-a42479fa7869_zpsd5ff3a12.jpg



 photo 14cf655f-bf37-46ca-b789-38601e641f1d_zpsbc568828.jpg



 photo fd09a1e1-0d71-4074-831a-e1c4c758a8c2_zps5d1cf076.jpg


Farrah ade satu impian...kalau boleh suatu hari nanti Farrah nak bukak satu kedai buku...sebab Farrah memang minat sangat dengan buku....doa2kan untuk Farrah semoga impian tu tercapai suatu hari nanti ye... :) Assalamualaikum...

1 comment: