rakan2 kesayanganku

Thursday, 14 March 2013

Dapat interview lagi

Assalamualaikum dan salam jumaat semua... update terbaru from Cik Lovely yang tengah rajin ni..hewhew... btw, kali ni Farrah nak tulis pasal sendiri je la... actually, semalam Farrah baru je dapat surat interview dari pihak Spa... waa, sukenye..tak tau lah kenapa kali ni Farrah suke sangat dan rasa happy je bila dapat surat interview...padahal selalu jugak dapat interview tapi tak seteruja macam sekarang ni...hehehe pelik betul cik kak sorang ni...apapun Farrah bersyukur sangat....Alhamdulillah...doakan supaya Farrah dapat buat yang terbaik masa interview nanti ye....





#hope kali ni Farrah dapat buat yang terbaik kali ni...aminn

5 comments:

  1. Wah Farah. Bestnyaaaaaaaaaa. How the interview? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...belum tau lg nih...bulan april ni bru interview...

      Delete
    2. eh tak perasan interview tu bulan 4 :(( Btw, good luck farrah!!

      Delete
  2. waa.. congratulation sis... FYI, saya ada try sis punya tuTO sal backgrond blog.. dan, hebat.. sila la tgk hasil tuto yg sis bg tuu..saya dah follow sis, hrp, sis dpt follow saya juga.. I'm new user.. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq my dear....ok2..pas ni sy follow ye :)

      Delete