rakan2 kesayanganku

Sunday, 11 May 2014

Rezeki Tahun 2014

Assalamualaikum kengkawan sume. Urmm... lamenya Farrah tak update blog ni. Rindu pulak nak update perkembangan terkini Farrah kat sini. Rindu pulak rasanya jari ni nak menaip hehe...

Actually, banyak benda yang Farrah nak kongsi kali ni. Antaranya ialah... tahun ni Farrah dapat tawaran untuk mengikuti Latihan Separa Perubatan Pembantu Pembedahan Pergigian KKM sesi Julai 2014. Farrah pun tak sangka yang Farrah dapat tawaran ni sebenarnya sebab aritu Farrah dapat calon simpanan je.




Tu pun Farrah still tak caye lagi sebenarnya sebab mula-mula dulu Farrah dapat tahu pasal ni masa Farrah buat panggilan ke bahagian SPA. Masa tu, Farrah sebenarnya nak tukar tempat temuduga sebab tarikh temuduga SPA masa tu terlalu rapat. Alih-alih dapat tau pula yang Farrah tak perlu hadiri temuduga tu sebab Farrah still calon simpanan untuk jawatan tu. Then, dorang cakap Farrah kena standby untuk ikut latihan July nanti. Huishhh, punya lah terkejut dan tak sangka. Yelaa.. selama ni Farrah memang impikan semua tu. Rasa nak nangis pun ada. Macam-macam rasalah yang timbul masa tu tapi Farrah cuba kontrol lah takut dorang main-main ke ape.Tapi Alhamdulillah... ada pulak surat dari pihak SPA datang menyatakan perkara yang sama. 





Sekarang ni, Farrah cuma tunggu surat tawaran dari pihak KKM je lagi sebab aritu Farrah check, dorang belum update lagi. Hope bulan Jun nanti adalah surat tu. Bila surat tu dah ada nanti, baru Farrah akan buat persediaan untuk ke sana. Doakan yang terbaik buat Farrah ye semua :)


Kisah selanjutnya akan bersambung ke entri yang akan datang. Terima kasih kerana membaca.









6 comments:

  1. Wahh,samalah kta ni.sy pun mula2 calon smpnn then july2014 bru pegi.tgh tunggu surat twrn le jga ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke?syukur sangat kan bla dpt... hihi btw, jawatan yg sma jugak ke?

      Delete
  2. A'ah sma jwtn..hope to know u nti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..dpt lg sorg kwn...hope blh jumpa nti :)

      Delete
    2. Hopely.btw, sy dr sabah.flight awak bape hri bulan?

      Delete
    3. flight saya 30 june.. 09:30 am

      Delete