rakan2 kesayanganku

Wednesday, 11 September 2013

Segmen : Skodeng-skodeng novel 2

Assalamualaikum...haa, masih ingat pasal entry yang lepas??? ala, yg pasal novel pilihan tu...untuk entry kali ni pulak, Farrah pilih hasil karya E-man Sufi...karya beliau ni pun tak kurang hebatnya tau...setakat yang Farrah tahu, beliau sudah pun menghasilkan 3 buah novel dan Farrah dah baca ketiga-tiga novel tu..best tau... meh, kita skodeng novel-novel beliau...






Suami Yang Ku Benci







Hikayat Cinta Si Pematah Hati






Bukan Kerana Aku Tak Cinta





Farrah kagum dengan hasil karya E-man Sufi ni tau. Dengan pengolahan cerita yang menarik dan beliau bijak mengabungkan ketiga-tiga novel beliau. Farrah memang dah follow dari start novel pertama beliau lagi sampai lah novel yang sekarang ni. Cerita-cerita ni saling berkaitan antara satu sama lain. So, Farrah suggest kat korang supaya korang baca novel-novel beliau ni dari awal, maksud Farrah..baca dari novel yang pertama.. senang sikit nak faham jalan ceritanya. And, sure korang tak rugi pun bila baca hasil karya beliau ni. Memang berbaloi-baloi lah ehehe. Kalau korang nak tahu hasil karya beliau yang seterusnya ataupun ingin mengikuti perkembangan beliau, korang boleh KLIK SINI dan boleh follow terus blog beliau. Ok, untuk entry yang akan datang, Farrah suggest novel-novel yang lain pulak ye.. Tata Titi Tutu...

No comments:

Post a Comment