rakan2 kesayanganku

Monday, 16 June 2014

Flight Tiket Dah Siap Booking

Alhamdulillah..tengah kalut-kalut camni sempat lah jugak Farrah nak booking flight tiket. Minggu lepas dah mula sibuk dengan urusan sana sini. Pastu semalam pergi buat medical check-up. Next week, keluar lah result. Hope tak ada apa-apa lah kan. Susah hati jugak dibuatnya. Lama dah tak buat medical check-up ni. Paling last pun masa tahun 2008, tu pun sebab terpilih ikut Program Latihan Khidmat Negara. Masa tu memang tak problem lansung tak tau pulak kalau sekarang ni. Al-maklumlah lama dah tahun berlalu kan.. huhuhu...



Lagi 2 minggu, Farrah akan berlepas ke Penang dari Kuching dalam pukul 09.35 pagi camtu. First time tuu naik flight dah lah sorang-sorang takde teman. Takper..takper...Saya okay, Saya dah Besar (Tiru iklan jap..hihihi). Tahun ni, Farrah akan menjalani ibadah puasa kat sana lah memandangkan latihan tu bermula 1 July...and kalau takda rezeki nak balik raya tahun ni, alamatnya beraya lah kita kat sana jugak. Sedih tu memang lah sedih sebab terpaksa berpisah dengan keluarga tahun ni  tapi nak buat macamana... redha je lah. Kiranye kalau ada geng yang sama-sama tak balik raya nanti boleh lah ajak dorang merasa camne beraya kat tempat orang.



Kalau teringin nak makan Kek Lapis Sarawak nanti boleh ler mintak family kirimkan. Sebab, kalau tak ada Kek Lapis tak meriah rayanya. Tu pun kalau kuih tu tak hancur bila sampai sana lah. Ishh, macam tak nak lah pulak. Tak pe lah, nanti kita sendiri yang pegi survey-survey kat sana.. Apapun, terlebih dahulu Farrah nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan Moga-moga segala amalan kita mendapat keberkatan.



No comments:

Post a Comment