rakan2 kesayanganku

Tuesday, 29 January 2013

Istimewa Untuk Followers Baru Minggu Ini

http://matcuoi.com Seperti yang dijanjikan...entry kali ni Farrah sediakan khas untuk follower2 baru blog ni... terima kasih kepada yang sudi follow blog Lovely Farrah dan sebagai tanda terima kasih, Farrah tolong introduce blog kawan2 baru Farrah...jangan lupa follow blog2 dorang ni ye...and kepada sesiapa yang nak Farrah introducekan blog2 korang dalam blog ni...sila tinggalkan link anda di kotak komen di bawah atau di shoutbox Farrah..  Insha Allah..Farrah akan letak untuk entry yang akan datang...tapi kena follow dulu tau hewhew...http://matcuoi.com










































pesanan Cik Lovely : Eratkan silaturrahim sesama blogger....hewhewhttp://matcuoi.com

3 comments:

  1. http://allsuhanamoments.blogspot.com/ hehehe. cantikkk

    ReplyDelete
  2. Allsuhanamoments..dah follow ke?hehe Qarr, memang lah ada..entry khas utk follower baru hehe

    ReplyDelete